Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Ηλ.θερμ. Συσ. για Παραγωγή Ζεστού Νερού Χρήσης
 
ΗΛΙΟΘΕΡΜΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΖΕΣΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΧΡΗΣΗΣ (ΖΝΧ)

   
Η Ecofer παρέχει ολοκληρωμένα ηλιοθερμικά συστήματα για παραγωγή ζεστού νερού χρήσης για κάθε τύπο και μέγεθος εγκατάστασης.

Τα συστατικά μέρη της εγκατάστασης είναι:

  • Μπόιλερ λεβητοστασίου 2πλης ή 3πλης ενέργειας
  • Ηλιακοί συλλέκτες με μπλε επιλεκτικό άθραυστο τζάμι
  • Ηλιακός σταθμός /Solar station Smart Sol Inverter /Περιλαμβάνει: Σφαιρική βάνα με ενσωματωμένο θερμόμετρο, Βαλβίδα ασφαλείας 6 bar με μανόμετρο, κυκλοφορητή GRUNDFOS με ψηφιακό σήμα PWM, ροόμετρο (2 έως 12 λίτρα/λεπτό) και βαλβίδες πλήρωση - εκκένωσης της εγκατάστασης, απαερωτή με χειροκίνητο εξαεριστικό.
  • Διαφορικός θερμοστάτης SmartSol Nano/Smart Sol/Smart Sol Plus με αισθητήρια από PVC για δεξαμενές- Μήκος 2,5 m, και αισθητήριο σιλικόνης υψηλών θερμοκρασιών (180oC)  για συλλέκτες- Μήκος 2,5 m.
  • Βάσεις συλλεκτών και εξαρτήματα σύνδεσης, Αντιψυκτικό προπυλενογλυκόλης, αυτόματος πληρώσεως, αυτόματο εξαεριστικό και βάνα solar,  δοχείο διαστολής, ηλεκτρική αντίσταση, δοχείο πιέσεως, και όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα ανάλογα με τον τύπο της εγκατάστασης.  

Η ακριβής διαστασιολόγηση και ο σχεδιασμός του εκάστοτε ηλιοθερμικού συστήματος εξαρτάται από το γεωγραφικό πλάτος της εγκατάστασης, από το ποσοστό συμμετοχής της ηλιακής ακτινοβολίας στην κατανάλωση ενέργειας (solar fraction), καθώς και από τις απαιτήσεις του τελικού χρήστη

   

Manual

 

 
 

Επικοινωνία:
Κεντρικό: Ξανθίπου 150 /  Παπάγου, Τ.Κ.15669
Αθήνα - Ελλάδα
 
Branch: Ιθώμης 6 / Χαλάνδρι, Τ.Κ. 15231
Αθήνα - Ελλάδα
 
Tηλ: +302106715510
Τηλ. Εξαγωγών: +302117007269
E-mail Εξαγωγών: ecofer@ecofer.gr